Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Där hjärtat bor

Nu är jag hemma igen . Hemma där hjärtat bor och där jag hör hemma. Agnes blev väldigt glad när jag kom och sa flera gånger  ”mamma, jag vill vara med dig”. Tror att hon saknat mig lika mycket som jag saknat henne. Härlig känsla. Kvällen har vi spenderat med en snabbvisit hos mamma och Jan,  god middag hemma i form av lövbiffsrullader, rostade rotfrukter och svampsås, ett bad tillsammans med min lilla loppa och sedan nattning av henne. Nu har jag och Emil gjort klart lillasysters byrå och nu kan vi börja fylla den med hennes grejer. Känns så overkligt! Nu ligger vi i soffan och tittar på säsongstarten av så mycket bättre och lillasyster dansar runt i magen.

Ser fram emot en god natts sömn. Natti!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


6 + fem =