Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Hemåt

Och så var vi på väg hemåt efter årets Ullaredstur. Eller just nu sitter vi fast i en bilolycka. Vi har haft det bra. Gårdagen bjöd på mycket shopping och jag vilade också en hel del på bänkarna runt om i varuhuset. Fick köpt en hel del bra saker vilket känns riktigt bra! Agnes är som vanligt den som fick mest. Å andra sidan är det också till henne som det är roligast att köpa och ge saker till då hon är så tacksam. Skall försöka visa er lite av sakerna som jag köpt sen.

Vi bodde i en väldigt fin och nybyggd stuga och kvällen spenderades med spagetti och köttfärssås, mjukishäng i soffan framför idol och tidig sänggång. Bra fredag!

Imorse blev det frulle och sedan tog vi en snabb tur inne på Ullared. Så sanslöst mycket folk idag, så jag var mer än nöjd att jag var klar igår. Nu väntar snart lunch om det börjar röra sig snart, sedan är det raka vägen hemåt! Skall bli härligt att komma hem till mina älsklingar. Har pratat med Agnes både igår och idag. Det är så kul och hon har så mycket att berätta. Min älskade älskade Agnes! Nu vill jag hem och pussa hennes gosiga kinder.

/Mamma till Agnes ♡
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


5 − = tre