Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Tom på energi

Är tom på energi, så det blir inget långt inlägg. Dopet var fint och lilla Julia var så söt så! Agnes skötte sig finfint och dansade till psalmerna i kyrkan, fikan var god. Hemma blev det lite vila för mig medan Emil och Agnes körde och hämtade kvällens middag. Thaimat från holmeja närmare bestämt. Avslutade kvällen med att rita tillsammans med Agnes. Hon i sin målarbok och jag i min. När klockan närmade sig sex märktes det tydligt att hon inte sovit middag. Ledsen och trött tjej. Nattade henne lite tidigare idag och hon somnade innan jag ens sjungit färdigt för henne. Kan konstatera att hon behöver sin sömn på dagarna ett tag till.

Nu – njuta av lugnet i soffan medan Emil målar i tvättstugan. Imorgon är det jobb som gäller igen. Natti!

image

image

image

image

image

image

/Mamma till Agnes ♡
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


två × 2 =