Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Ny vecka

Så var det en ny vecka igen. Tiden verkligen springer iväg. Var så himla trött igårkväll, men kunde ändå inte komma till ro. Lillasyster bökade runt och hjärnan jobbade på. Sen blev det inte bättre av att Emil var krasslig och vände och vred på sig hela natten. I morse när jag vaknade var jag slut, men efter ett par timmar på jobb känns det faktiskt helt okej!

Nu skall jag stoppa i mig lite lunch. Ser fram emot dagens matlåda som är lördagens rester. Lövbiffsrullader med rostade rotfrukter. Mums!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


+ 9 = elva