Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Vecka 26

Välkommen säger vi till vecka 26! Lillan i magen börjar bli större och jag känner henne massor dagligen både långt ner i magen och högt upp vid revbenen. Jag tycker fortfarande att det är så häftigt att känna hennes rörelser och jag älskar att lägga Emils hand på magen så att även han får ta del av hennes buffar.

Jag är väldigt glad att jag fått möjligheten att få bära ännu ett barn, för man skall verkligen inte se det som en självklarhet. Min oro har släppt väldigt mycket de senaste 10 veckorna, innan dess var det tufft, men efter torsdagens blödning så känner jag att jag går på helspänn igen. Minsta lilla smärta analyseras och när jag inte känt henne på länge blir jag orolig. Jag försöker att inte tänka allt för mycket, men samtidigt är det svårt. Alla dessa känslor och tankar grundas ju så klart i att detta är något man verkligen vill. Jag hoppas att tankarna skall skingras med tiden så att jag kan återgå till att bara njuta. Detta är trots allt sista gången jag är gravid.

 

2 reaktioner på ”Vecka 26

  1. Ja, man blir ju det, men det skall nog bli bra! Jag har ju haft turen att må relativt bra, men jag känner att två barn är alldeles lagom för oss! Hoppas att allt är bra med er. Kul att Måns kommer till jobbet. Det förtjänar barnen och ni i personalen såklart :) Kram

  2. Kan tänka mig att det är oroligt efter en blödning, hoppas det blir bättre och att det inte kommer mer.
    He he jag sa också att det var sista gången som jag var gravid med tvåan, just för att jag mått så dåligt under mina graviditeter. Men det ändrade sig efter ett tag och vips så kom trean i rask takt och lika dåligt gravidmående.
    Kram till er
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


fem × = 25