Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Färgglad frukt

Godmorgon i stugorna! Tackar för en god natts sömn. Snacka om välbehövligt. Det blir mycket sömnsnack, jag vet! Men just nu är det det som jag behöver för att fungera, haha! Agnes sov gott i morse och var inte det minsta intresserad av att vakna. Det är så mysigt att komma in på hennes rum när hon sover. Se den mest rofyllda, vackraste lilla varelse och höra hennes tunga andetag. Man vill ju bara sitta där i oändlighet och sniffa, men verkligheten kallar!

När vi skulle sticka förskolan gav jag Agnes en puss och för tillfället pratar hon mycket om att våra pussar smakar gott och ibland såklart att de smakar äckligt, men denna puss sa hon smakade blåa hallon. Jag sa att hennes puss smakade rosa banan varpå hon börjar skratta och säger ”mamma, det finns ingen rosa banan”. Nähänä!

Idag körde jag klädbyte i facket på förskolan. Det känns som att det är väldigt varierande väder just nu. Ena morgonen är det 3 grader och nästa morgon 10. La dit lite varmare kläder samt overall, så kan personalen välja själva. Passade även på att ta bort t-shirts, solkräm och keps. Känns inte riktigt som att något av det kommer att komma till användning något mer detta året tyvärr.

Nu skall jag jobba vidare och sedan hoppas jag på att komma hem till en tjej som lyssnar lite bättre. De senaste dagarna känns det som att allt man sagt gått in genom ena örat och ut genom det andra. Jag hatar att vara en tjatig mamma och jag vill inte vara arg, men när man sagt samma sak fem gånger är det inte lika kul längre. I kombination med gravidhormoner är stubinen ännu kortare än vanligt. Jag får helt enkelt ta mig i kragen!

Bjuder på en bild på det mest värdefulla i livet. Världens finaste Agnes!

image
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


+ 7 = tretton