Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Krigare

Valde att sluta lite tidigare idag. Trött i kropp och knopp. Då är man väldigt tacksam över ett flexibelt jobb. Hämtade hem min älskling redan kvart i tre och sedan dess har vi haft en riktigt härlig eftermiddag tillsammans. Vi har myst och pysslat. Pyssla är nämligen det enda som Agnes vill göra nu för tiden. Med pyssla i hennes värld menas rita, leka med lera, leka med pärlor och klistermärken. Det är den enda gången som hon kan sitta ner mer än tio minuter med full koncentration. Idag satt hon länge först och målade i sina målarböcker och klistrade sedan med sina klistermärken.

Nu håller Emil och Agnes på att laga mat och jag tar en liten paus. På dagens meny står det pasta med tomatsås och mozzarella. Så gott skall det bli!

Måste visa er denna bild. Detta är rosorna som jag köpte för över två veckor sedan. 18 dagar sedan närmare bestämt. Kolla in denna krigare!

image

/Mamma till Agnes ♡
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


7 − = ett