Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Bajsfest

Agnes har fortsatt med sitt vägra-bajsa-på-förskolan. Riktigt drygt. Vi snackar att det går typ 5-6 dagar mellan gångerna. Hon säger att hon har ont i magen och behöver bajsa vilket inte är så konstigt, men istället står hon och håller emot för kung och fosterland.

När vi och personalen frågar henne varför hon inte vill bajsa svarar hon ”för jag vill inte det”. Svar på tal! Igår fick vi till slut ge henne Resulax som sjukvårdsupplysningen rekommenderade. Tog inte mer än fem minuter så var det löst. Hon blev superglad och sa ”jag kunde bajsa, jag kunde!” Så vi tackar Resulaxen för bajsfest en.

Hon får 10 ml Laktulos dagligen men det hjälper uppenbarligen inte. Hoppas att det skall bli bättre snart, annars får vi ringa till vårdcentralen och höra vad de har att säga.

image

/Mamma till Agnes ♡
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


4 − = tre