Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Onsdagsfredag

Ja, ni hörde rätt. Idag är det onsdagsfredag. Onsdag, men helgen börjar idag. Hur skönt är inte det?! Vi håller på att packa för att imorgon kör vi till Danmark och Lalandia. Ser framemot plask och bad tillsammans med min fina familj. Agnes älskar ju vatten, så det känns som att det bara kan bli bra. Något jag inte ser lika mycket fram emot är att gå runt i badkläder. Känner mig stor som ett hus. Men det skall bli skönt att flyta runt i poolen.

Agnes ser fram emot det väldigt mycket och frågar konstant när vi skall åka. Hon har haft två underbara dagar med massor av prat och skratt. Hon är en fantastisk tjej och jag njuter av varje minut som jag får med henne. Nu sover hon gott och om ett tag skall jag göra detsamma.

/Mamma till Agnes ♡
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


− ett = 5