Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Snö

Hade en mysig morgon tillsammans med Agnes. Inte en enda diskussion och allt flöt på bra vilket kändes så skönt! Hon hittade sin hatt från i somras som Emil sorterat bort från hatthyllan. Den skulle hon såklart ha på sig! Jag förklarade för henne att man inte behöver solhatt nu för att det är ingen sol ute iallafall inte så stark som när det är sommar. Istället började vi prata om att det snart är vinter och att det då kommer snö. Agnes började direkt att prata om pulkaåkning. Hon frågade om Sixten, Charlie och Olof ville åka pulka med henne. Charlie och Sixten kunde åka tillsammans och så kunde hon akta sig så att Olof kunde sitta bredvid henne. Sen kunde Emil dra dem. Det lät så gulligt. Och framförallt mysigt. Jag som inte är en vintrig människa längtade efter att få se dem åka pulka, leka i snön och sedan värma sig med glögg, lussekatter och tända ljus. Jooo, lite vinter- och julkänsla börjar nog infinna sig i denna kropp!!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


fem + 5 =