Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Slut på baddagen

Så var baddagen över för idag. Har haft en väldigt härlig dag där vi har varvat rutschkaneåk med barnpoolen och bubbelpool med barnpoolen. Agnes tycker att det är livet och är ett riktigt vattendjur. Jag njuter så av att se henne. Världens finaste tjej.

Nu är det lite fredagsmys i huset innan maten. Vi snackar pippi långstrump och majskrokar. Som ni hör, oss går det ingen nöd på!

Här har ni en liten badbrud som är redo för fredagsmys.

image

/Mamma till Agnes ♡
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


× 5 = tjugo