Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Vattendjur

Hemma i huset efter en förmiddag med bad och plask. Det är så kul att se barnen. De fullkomligt älskar det. Det gör jag också! Hade egentligen bestämt mig för att inte åka några rutschkanor, men jag kan inte låta bli. Men tar bara två som känns lite lugnare. Vill inte riskera något.

Nu har vi ätit lunch och det är dags för vila. Agnes skruvar mest på sig, men hoppas att hon somnar snart. Även jag tänkte blunda en stund. Natti!

/Mamma till Agnes ♡
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


9 − fyra =