Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Lekland

Eftersom att det var sanslöst mycket folk på badlandet igårförmiddag valde vi att idag istället ta leklandet under morgontimmarna och sedan bada i eftermiddag. Leklandet var sådär. Inte så stort och väldigt mycket äldre barn runt 13-15 som var helt galna. En stund stannade vi och busade men sedan bestämde vi oss för att utnyttja det fina vädret istället. Så nu är barnen ute och leker och jag tog mig en liten paus. Min energi är inte riktigt på topp, men med en paus här och där så går det bra. Ser fram emot att bada och busa i eftermiddag!

Snart väntar korvgrillning till lunch och sovstund på det. Sen är vi redo att anta rutschkanorna! Agnes fullkomligt älskar att åka och man hinner knappt ner förrän hon säger EN GÅNG TILL!

/Mamma till Agnes ♡
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


4 + åtta =