Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Tvåsiffrigt

Idag är en stor dag, för idag har vi tagit oss under 100-strecket. Idag är det nämligen 99 dagar tills det att lillasyster är beräknad att komma till oss. Känns overkligt och alldeles fantastiskt. Vi längtar efter henne massor och jag ser så framemot att få se systrarna tillsammans. Agnes är väldigt förväntansfull och det värmer mitt hjärta. Tänk att jag och Emil skall bli tvåbarnsföräldrar. Nyss var det ju bara vi två och inom ett par månader är vi fyra i familjen Appelgren.

image

/Mamma till Agnes ♡

2 reaktioner på ”Tvåsiffrigt

  1. Det gör jag absolut ☺ försöker att njuta så mycket som möjligt. Är allt bra med er? Kram
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


− ett = 3