Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Tacksam

Nu är vi hemkomna, har packat upp och fått undan här hemma. Imorgon är det måndag, ny vecka och jag känner mig så gott som redo. Kvällen har varit väldigt mysig. Jag är så glad och tacksam över min fina familj. En söndag hemma med fläskpannkaka, pusselbygge och soffhäng. Det är allt jag behöver. När jag nattade Agnes frågade hon om jag kunde sitta kvar en stund, så det gjorde jag. Att få hålla hennes hand och höra hennes små andetag gör mig så lugn. Hon är en underbar tjej. Hon får mig att vilja slita mitt hår ibland, men hon är fantastisk! Jag kommer att göra allt jag kan och lite till för henne. Det finns ingen som henne.

image

/Mamma till Agnes ♡
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


− tre = 6