Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Utsövd

Godmorgon måndag! Känslan av att vakna upp utsövd är fantastisk. Gick i och för sig och la mig redan vid nio och vaknade ett bra tag innan klockan ringde, men det gjorde ingenting. Agnes verkar ha ställt om sitt dygn bra och sov tills klockan var 6.40 vilket gjorde att vi var på förskolan klockan 7.30. Hon var väldigt glad när jag lämnade henne i morse och vad jag förstod på pedagogerna så skulle de vara ganska så få barn denna veckan då det är höstlov. Själv jobbar jag på som vanligt, kommer förmodligen inte ha så mycket att göra, men jobbar gör jag.

I eftermiddag blir det Emil som hämtar hem lilla Loppan, för jag har nämligen bokat in en klipptid. Det är dags att göra håret lite höstfräscht. Tror att jag kör vidare på samma färgningstyp, dock lite kallare och askigare och skall fundera på hur jag skall göra med längden. Som vanligt är jag sugen på förändring, men samtidigt gillar jag det långa. Får helt enkelt spåna på det under dagen.

Ha en skön måndag mina vänner!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


åtta × = 24