Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Jag gjorde det!

Jag klippte av håret. Funderade fram och tillbaks, men kom fram till att det behövdes en förändring. Från långt och ljust till kort och mörkare. Känns så skönt och håret ser mycket fräschare ut. Hade det sällan nedsläppt, men igår när frisören kammade genom den tog hon en före-bild. Jag kände ju att det hade blivit ljust, men att det blivit så GULT! Usch. Inte snyggt. Tror att man ser det mest på håll och i ett visst ljus, men det var verkligen inte snyggt! Knappt att jag vill visa Före-bilden,  men here we go.

image

Och här kommer efter-bilder. Betydligt mörkare och 10-15 cm kortare.

image

image

image

/Mamma till Agnes ♡

2 reaktioner på ”Jag gjorde det!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


5 + nio =