Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Agnesabstinens

Hej på er,

Nu känner jag mig snart färdigjobbad, så tänkte hämta hem min lilla tjej lite tidigare. Har lite Agnesabstinens idag. Eller så är det för att jag vet att jag skall på föräldramöte ikväll och att jag imorgon sitter i möte hela dagen och avslutar kvällen med att gå ut och äta med kollegorna. Lite extra tid tillsammans är iallafall aldrig fel och det gäller att passa på när man kan.

Annars har dagen flutit på bra. Har fått en hel del gjort vilket alltid känns skönt. Fick ett sms av försäkringskassan idag att de mottagit mina nya uppgifter, dvs att de fått min moderskapsintyg. Plötsligt kändes det hela VÄLDIGT verkligt!! Jag har bara max 2,5 månad kvar att jobba beroende på hur kroppen känns och sedan skall jag vara hemma och föräldraledig. Galet! Tiden springer iväg och igår bestämde sig jag och Emil att vi måste komma loss lite här hemma med målning mm så att vi är redo att bara ta det lugnt när lillasyster kommer. Så till helgen får Agnes hänga lite hos mormor och morfar medan vi har fullt fokus på att bli klara i tvättstugan, på lillasysters rum och även på Agnes rum där en del förändringar på gång till Emils stora förtret. Men har man en ombytlig inredningstokig fru så har man.

Nu – hämta mitt livs kärlek!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


− fem = 4