Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Höstmorgon

Godmorgon säger vi till denna blåsiga, men soliga höstmorgon. Jag vaknade en stund innan klockan ringde i morse och kort där efter vaknade även Agnes. Det resulterade i att vi hade tid att ligga kvar i sängen en stund och snacka lite skit och gosa. När jag sa till henne att du skulle gå upp och göra oss redo sa hon bara ”vi kan mysa lite till mamma”. Vem kan tacka nej till något sådant?!

Upp kom vi till slut och iväg till förskolan. Lämningarna går bra just nu även om hon varje dag frågar om jag kan stanna en liten stund. Oftast så gör jag det, för de extra minuterna är värt mycket för henne och då är de också det för mig! Jag gillar inte att stressa iväg.

Nu skall jag jobba vidare med min lilla bebis som ligger och trycker upp mot mina revben. Det känns att hon börjar bli större och ändå är hon bara ca 1/3 del rent viktmässigt av vad hon kommer att vara när hon kommer ut. Väljer hon att bli lika stor som sin syster så är hon bara 1/4. Det skall bli intressant att se hur stor jag kommer att bli då. Redan nu förvånas jag över hur stor magen är när jag går förbi en spegel. Såpass att jag måste dubbelkolla, haha!

 
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


fyra × 3 =