Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Getbajs och komplimang

Godmorgon! Ännu en morgon med lite tidigare uppvak vilket ger tid till morgonmys. Det är verkligen ett utomordentligt sätt att starta morgonen på. Små Agnesarmar kring min hals. UNDERBART!

I morse när vi kom ut till bilen så sa Agnes ”Mamma, det luktar äckligt. Vad är det?!” Jag förklarade för henne att det är bonden som gödslar och att det kanske är griskiss eller kobajs, varpå hon säger ”Nej, mamma. Jag tror att det är getbajs”. Så, getbajs it is. Välkommen ut på landet!

När vi kom till förskolan så var det en väldigt glad tjej som sprang in och när jag kom in så sa pedagogerna ”Vad fin du är idag”. Jag trodde såklart att det var Agnes de syftade på, men de menade mig. Tänk så glad man kan bli över en liten komplimang som man inte förväntar sig. Dessutom när man har ansträngt sig lite extra. Det gjorde mig väldigt glad iallafall!!

Idag är det marknadsmöte som gäller hela dagen lång tillsammans med de andra kontoren och ikväll avslutar vi med middag på Pinchos. OM jag skall dricka passionsfruktsmojitos?! Självfalllet!!! Ser även fram emot de baconlindande dadlarna!

Ha en skön dag!

 

 
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


8 × = femtio sex