Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Fredag fredag fredag!

Så var fredagen här. Blev en tung natt med nästan två timmars vakentid med en liten tjej som hade svårt att sova. Jag och Emil skiftades om att sitta hos henne och till slut somnade hon gott och även vi kunde lägga oss igen. Vet inte riktigt vad det var med henne, men i morse vaknade hon pigg och glad.

Nu är min arbetsdag till ända och jag skall åka och hämta hem lilloppan. Ikväll väntar halloweenfest hemma hos mamma och Jan och Agnes ser så fram emot att få vara ”skillet”. Hon kommer vara det sötaste skelettet jag skådat! Blir nog att hon sover där för imorgon skall jag och Emil köra på där hemma och Agnes skall hänga med mormor och morfar.

Nu – hemåt!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


3 + sju =