Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

En sådan kväll

Vi har hunnit med mycket idag. Slipa och spackla väggar, måla taket och sedan fortsatte vi med undanplockning och Emil fixade där ute. Efter lunch sov jag en stund innan det blev ett bad och sedan kom lilla loppan hem som hade haft det toppen med mormor och morfar. Vi stack iväg direkt och handlade mat inför helgen och kommande veckan. Imorgon jobbar nämligen Emil, så kändes bäst att fixa det idag. Väl hemma blev det matlagning och jag och Agnes mös en stund i soffan med majskrokar och tv. Till middag blev det hemmagjorda hamburgare med nötfärs från Vismarlövsgården. Såååå gott!

Vi avslutade kvällen med pusselbygge, lek på Agnes rum och sångstund. Jag älskar dessa kvällar. Att bara få hänga med Emil och Agnes.

Nu ligger Agnes i sängen och skall sova och jag och min älskade man har intagit soffan. Det blir en lugn kväll här hemma framför så mycket bättre. Imorgon jobbar Emil som sagt, så då skall jag och loppan hitta på skojigheter. Funderar på om vi skall åka och bada.

Nu skall jag mysa med lillasyster som har disco i magen.

image

image

image

/Mamma till Agnes ♡
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


7 + = tolv