Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Ingen bra dag

Goddagens säger vi till denna måndagen! Hade planer på att det skulle bli en bra dag, men tyvärr mår jag inte alls bra. Är så sanslöst förkyld, men det kan jag leva med. Dock har jag sedan igår fått ett antal yrselattacker som är väldigt obehagliga. Vet inte riktigt vad det beror på. Det är inte när jag reser mig för fort eller så, utan de bara kommer helt utan förvarning. Nu på förmiddagen har jag haft tre stycken. En hemma och två på jobb och det känns som att jag är riktigt onykter och det går inte att fokusera blicken och blundar jag så bara snurrar det. Ringde mig barnmorska imorse, men fick inget svar och hon har inte ringt upp, så nu sitter jag och väntar på att barnmorska direkt skall ringa upp mig. Har verkligen inte tid med detta, men jag antar att man inte kan tänka så. Det viktigaste är att jag och lillasyster mår bra.

4 reaktioner på ”Ingen bra dag

  1. Så skönt! Man blir ju lite orolig när det dyker upp konstigheter i kroppen just nu. Vad är egentligen konstigare än att det växer en minimänniska i ens mage haha

  2. Det känns lite bättre idag och proverna visade inget, så de funderar på om det är någon infektion som spökar. Skall tillbaks och träffa en läkare vid två. Hur har du det? Tack för omtanken :) Kram
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


3 × fem =