Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Bra provsvar

Hej svej! Provsvaren hos barnmorskan visade ingenting. Blodtrycket var bra, blodvärdet likaså, urinen skulle de skicka iväg på odling. Deras funderingar var om det kunde hänga ihop med förkylningen och att det är en infektion som ligger och lurar i kroppen och därmed gör att jag mår som jag mår. Men oavsett så skall jag tillbaks dit klockan 14 och träffa läkaren.

Nu sitter jag och jobbar hemifrån. Skönt att det går att lösa så. Men nu är det dags för lunchpaus.
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


8 − fem =