Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Extrakontroll

Godmorgon! Sitter hos barnmorskan och skall in på en extra kontroll. Mår inte speciellt bra, men hoppas på att allt skall se bra ut. Med 9 veckor kvar känns det som att det är en lång väg kvar att vandra, så det är bara till att bita ihop.

Annars har det varit en lugn och skön morgon. Hade en säkerhetsklocka på 7.30 och döm av min förvåning när jag blir väckt av Emil för att jag inte ens hörde klockan och Agnes sov fortfarande. De är fortfarande hemma då Agnes inte mår bra.

Vi hörs lite senare.

/Mamma till Agnes ♡
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


sex − = 2