Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Kreativa tankar

Det springer runt massor av kreativa tankar i min hjärna trots att den är full av snor. Mycket har att göra med inredning till tjejernas rum. Det skall bli så himla kul! Ser verkligen fram emot att få pilla runt där inne!! Nu skall bara målningen bli klar och golvet läggas, sedan kan jag piffa bäst jag vill!

Efter jobb skall jag åka ut till Stoff och Stil och köpa lite tyg. Sy ett nytt babynest står på listan. Det vi hade till Agnes fungerar fortfarande, men då det användes flitigt och tvättades ett flertal gånger under sju månader så är det rätt så slitet och jag kommer därför att sy ett nytt. Det är nog en av de bästa grejerna som vi hade till Agnes. Iom att det var så tajt och gosigt så gillade hon att ligga i det och det var så smidigt att kunna ta med hennes ”säng” överallt. Hon kunde ligga på soffan, i sängen, hemma hos någon och ändå var det hennes och det hon kände igen. Helt perfekt! Hoppas att lillasyster kommer att tycka om det lika mycket.

image

image
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


nio × 3 =