Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Lillasysters sparkar

Godmorgon på er från ett väldigt gråmulet Malmö. Jag tror att förkylningen känns lite bättre idag och jag är inte lika yr i bollen. Väljer att inte känna efter för mycket, utan det är bara till att köra på. Agnes och Emil är fortfarande hemma, men förhoppningsvis blir det sista dagen. Han skulle testa att vara lite mer aktiv med henne idag och se så att hon orkar med. Som de varit de andra dagarna så har hon inte fixat en heldag på förskolan. Men vi får se hur denna dagen artar sig. Det var en väldigt glad tjej som vaknade i morse iallafall, så det var en bra start.

När jag satt på sängen och skulle klä på mig så kom Agnes in och ville klappa på lillasyster. Flera gånger om dagen kommer hon och frågar ”Sparkar hon nu?” eller ”Sover hon nu?”. Imorse fick hon känna två sparkar mot sin lilla hand. Det ansiktsuttrycket som hon visar då ger mig tårar i ögonen. Helt överlycklig blir hon och leendet på hennes läppar är obetalbart. ”Lillasyster sparkade på mig, hon är söt” sa hon. Sen sa jag till Emil att jag funderar på om hon har vänt sig i magen då det kändes som en stor rumpa uppe vid revbenen. Agnes hörde såklart det och säger ”pappa, pappa, lillasyster visar rumpan, hihi fniss”. Rumpor är ju nämligen superkul för en tvååring.

Fick ett sms för en stund sedan av Emil som gav mig ett gott skratt. Tokiga unge!

image
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


9 − = sju