Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Bestämd tjej

Idag när jag hämtade hem Agnes berättade hon att hon varken hade sovit eller bajsat och mycket riktigt. Personalen sa detsamma. Hon är inte lite envis den ungen. Om hon har bestämt sig för något så håller hon det. Tokbolle! Kvällen blev ändå väldigt mysig och trots att hon var trött. Vi åt middag, mös i soffan med en sångbok och sedan avslutade vi kvällen med ett bad tillsammans.

När Agnes var färdigbadad låg jag kvar en stund. När man känner sig risig gäller det att ta hand om sig själv, så det blev peeling, fuktmask och hårinpackning. Kände mig betydligt fräschare när jag var klar vill jag lova.

Agnes somnade som en stock och sedan dess har jag legat i soffan och njutit av lugnet. Min kropp behöver återhämta sig, så idag har jag verkligen varit lugn.

Nu väntar sängen och en god natts sömn. Natti!

/Mamma till Agnes ♡
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


8 + sju =