Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Det snurrar i min skalle

Godmorgon! Idag är det inte bra dag i mitt huvud. Det snurrar om vartannat och det är riktigt drygt. Trots att de kollat upp mig med diverse olika prover känns det ändå väldigt läskigt. Hoppas verkligen att det lägger sig snart.

Annars har det varit en bra morgon. Den första vanliga morgonen på 1,5 vecka. Agnes är frisk, så Emil åkte till jobb tidigt, jag väckte Agnes vid 7.20 och sedan gjorde vi oss redo för jobb och förskola. Hon var go och glad när jag lämnade henne och det märktes att hon sett framemot att få träffa alla kompisar och pedagoger. Jag fick en god puss innan jag begav mig till jobb.

Igår hade vi en riktig hemmakväll hos Appelgrens. Efter middagen gick Emil upp och målade på lillasysters rum och jag och Agnes inledde med att baka saffransbullar och under jäsningarna målade våra trolldegsfigurer som vi gjorde i helgen. En mysig kväll. Dock gick nattningen inte alls som planerat, utan det slutade med att vi fick köra ett byte när Emil suttit där uppe i över en timme och efter många om och men somnade hon till slut. Dock vaknade hon klockan vid ett inatt och sa att hon inte ville sova mer. Jo, tjena! Efter en kvart sov hon gott igen. Jag avslutade min kväll med vörtbrödsmacka med julskinka och senap. Alltså det var så gott!

Saffransbullarna som vi bakade blev riktigt goda, så jag tänkte att jag skulle dela med mig av receptet till dem. Hemligheten för att få degen riktigt saftig är att ha lite mindre mjöl än vad det står och kvarg i degen. Gjorde ett gäng till Emils kollegor som han fick ha med sig som tillbaks-efter-vab-kaka. Vilken snäll fru jag är va?!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


sex + 7 =