Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Gårdagens Agnes

Igår märktes det tydligt att Agnes var frisk. Hon var sådär tokig, trotsig och hade knäck i lurarna hela dagen. Då vet man att allt är precis som det skall. Hon har ett humör som inte är av denna värld. Det är inte speciellt skoj just nu, men med vilja och envishet kommer man långt i livet. Ni kan fråga mig. Jag är nämligen precis likadan. Stackars Emil!!!

Efter ett av dagens trotsutbrott igår sa jag till Emil att ”det är tur att hon är söt iallafall”. Agnes svarar då ”mamma, jag är rolig också faktiskt”. Alltså jag och Emil höll på att vika oss av skratt. Min kommentar var lite sådär mellan raderna, men hon kopplade direkt. Såklart tyckte hon att det var sååå kul när vi skrattade och hon skrattade gott åt sitt lilla skämt och drog det om och om igen. Hon har humor den lilla tjejen.

image
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


+ 1 = sju