Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Julpynt

Kvällen hos Appelgrens har sett ut som följer. Fredagsmys framför Pippi Långstrump, tacos till middag, undanplockning och sist men inte minst julpyntning. Agnes har länge velat titta på tomtarna som bor på vinden, så det var en glad tjej som äntligen fick ner sina tomtar. Ljusstakarna är på plats och jag älskar det underbara skenet som de ger. Sådär varmt och mjukt.

Nu sover förhoppningsvis loppi och det är dags att fortsätta fredagskvällen med lite tända ljus, på spåret och soffhäng. En bra fredag!

/Mamma till Agnes ♡
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


fem × 9 =