Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Ordningen är återställd

Igår låg min mail nere på jobb, vilket gjorde att jag hela dagen gick runt och kände mig alldeles handikappad. Det är helt galet vad jag är beroende av den. Så igår gjorde jag allt the old fashion way och ringde till alla som jag behövde få tag i. Fungerar bra det med, men kontrollfreaket i mig vill ha det på pränt så att jag kan gå tillbaks och kolla, haha! Men idag verkar det fungera så gott som det skall, så ordningen är återställd :)

Idag är det fredag och jag tog en lite slöare morgon än vanligt. Låg kvar och drog mig i sängen en bra stund innan jag gick upp och jag väckte inte Agnes förr än klockan var 7.40. Hon sov så gott, så jag tänkte att hon kunde få sova ut lite när hon ändå kunde. Det var ändå en trött tjej som jag fick väcka och hon var så gosig. Flera gånger sa hon ”jag vill vara hos dig, jag är mammig”. Världens finaste Agnes. Berättade för henne att vi skall mysa hela kvällen och att det är fredag. Fredag hos Appelgrens betyder fredagsmys och fredagsmys betyder att hela familjen hänger tillsammans och hittar på något eller myser upp oss i soffan och Agnes får lite majskrokar och ibland en sugrörsdricka. Livet tycker hon! Speciellt med ett avsnitt Pippi Långstrump. Ikväll kör vi dessutom tacos som alla andra svennebananer.

Nu skall jag jobba undan lite innan det är dags att hålla helg.

 

2 reaktioner på ”Ordningen är återställd

  1. Ja, än så länge går det bra. Godis känner jag är helt onödigt som det är nu. Hon älskar sina majskrokar så vi kör på det och frukt. Vet inte om vi har varit ”hårda” då hon aldrig fått glass och liknande, men så länge hon accepterar det så är det ju skönt. Kan tänka mig att det är svårare med tvåan :)

  2. Vad ni är duktiga med ”godis”!
    Axel var 2 år och 5 mån innan han fick sin första godisbit o det var att min morfar kom o satte en tablettask i handen på honom… Det är inte lika lätt med 2:an. Hon köpte inte att Axel fick en skål med choklad o hon lite russin o majskrokar
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


2 × = tolv