Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Du och jag

Förmiddagen har spenderats med familjen. Vi har lekt, julpyntat på Agnes rum, läst böcker, busat, lagt pussel, målat trolldegsfigurer och ätit lunch. Man hinner med mycket skoj på en ledig förmiddag. Nu har Emil åkt iväg på grabbkväll och jag och Agnes har bäddat ner oss i varsin säng för att vila lite. Ikväll skall jag och agnes hem till mamma och jan på lite middag och mys.

Änsålänge har jag inte fått en enda yrselperiod idag, så jag hoppas att de håller sig borta. Förkylningen har mig i ett järngrepp, men även den släpper säkert snart.

Nu skall jag mysa lite med lillasyster som busar runt. Det märks att det börjar bli trångt där inne. Natti!

image

/Mamma till Agnes ♡
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


+ åtta = 17