Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Att vara själv

Efter att jag nattat Agnes hemma hos mamma och jan igår tittade vi på så mycket bättre och sedan åkte jag hem och slängde mig på soffan alldeles själv. Agnes ville sova kvar hos mormor och morfar och Emil var på grabbkväll. Det var så skönt att få en stund för sig själv. Trots att klockan var läggdags behövde jag bara få vara en stund. Lillasyster gjorde sig påmind och för första gången kände jag hur hon hade hicka i magen. Det hade Agnes väldigt mycket när hon låg i magen. Märklig känsla!

Nu har vi varit och hämtat loppi och det blev en tur till svågertorp. Ikea, stoff och stil och biltema stod på listan. Veckan som kommer är rätt så fullsmockad, så då är det bäst att göra ärendena nu, även om här är tusen miljoner människor!

Nu skall vi hem till Emils föräldrar där kusinerna har julbak tillsammans med farmor/mormor och faster. I eftermiddag väntar traditionellt första adventspyssel tillsammans med Appelgrens och Anderssons. Men först lite lunch och förhoppningsvis lite vila.

/Mamma till Agnes ♡
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


8 × = sexton