Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Avslutning och början

Nu är vi hemkomna efter en heldag på vift. Massor av trevligheter har hunnits med och nu närmar sig helgen sitt slut och vi har förberett inför morgondagen. En fullspäckad vecka ligger framför oss. Imorgon inleder vi med jobb och på kvällen skall vi till barnmorskan hela familjen. Skall bli kul att se Agnes reaktion när hon får höra lillasysters hjärtslag. Hon är så himla intresserad och har tusen frågor, så tror att hon kommer tycka att det är spännande.

Dags att göra sig redo för sängen och hoppas på att jag skall kunna somna. Det blåser massor ute och tydligen är detta bara början. Får helg enkelt hoppas på att huset står kvar när vi vaknar imorgonbitti. Natti!

2 reaktioner på ”Avslutning och början

  1. Ja, väldigt mysigt och Agnes ser verkligen fram emot det :) Bra tips, skall se om vi kan spela in lite. Ha en skön vecka. Kram

  2. Åh mysigt med BM besök. Ni får spela in hjärtslagen på mobilen så kan Agnes höra det hemma också:) Kram till er
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


6 − två =