Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Barnmorskebesök

Idag var vi iväg hos barnmorskan tillsammans hela familjen och allt såg bara fint ut. Agnes charmade såklart in sig och gjorde succé med både snack, sång och tusen frågor. Det är väldigt kul att ha ett socialt barn och det bidrar till väldigt många skratt.

Som jag kände på mig så ligger hon nu med huvudet nedåt. Blodtrycket låg på 125/75, blodvärdet på 119, SF-måttet på 32 cm och lillans hjärtljud var tydliga och fina. Härligt!

/Mamma till Agnes ♡
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


5 + = tio