Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Tacksam

Har haft en väldigt bra måndag och nu ligger jag i soffan och känner mig sådär allmänt tacksam över livet. Har en familj som är fantastisk, vänner som ligger mig nära hjärtat och ett jobb jag tycker om.

Denna måndagen har innehållt lite av alla dessa beståndsdelar. Först jobb, sedan kom Petra förbi mig och ville ha en kram vilket resulterade i spontanfika bara vi två och kvällen avslutades tillsammans med min fina familj. Som ni hör, en mycket bra måndag!

image

/Mamma till Agnes ♡
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


åtta − = 1