Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Annons
Add Comment Register

Krasslig tjej

Godkväll! Önskar att jag kunde säga att Agnes känns bättre, men tyvärr är det tvärtom. Febern blir högre och idag har den legat runt 40 grader stora delar av dagen och hostan hon ligger inne med är inte kul. Emil ringde till vårdcentralen innan och de sa att vi skulle avvakta till imorgon och om hon inte blivit bättre då skulle han återkomma.

När jag kom hem från jobb möttes jag av en dansande och glad tjej, men ett par minuter senare låg hon kokhet i min famn. Hon sa att hon frös och hade ont i ögonen. Min lilla älskling. Det är väldigt skönt att hon är så pass verbal så att hon kan berätta om hur hon mår. Sen underlättar det extremt mycket att hon är duktig på att ta medicin. Hon gnäller aldrig över det, så ikväll när det skulle tas ipren, nässpray och hostmedicin gjorde hon det utan ett pip.

Redan vid halv sex frågade hon om hon kunde få sova, men hon kom igång lite efter maten och somnade som en stock vid sju. Jag känner att även jag skulle behöva sova snart. Är trött och matt i kroppen och tyvärr känner jag att det piper i mina luftrör och att det känns tungt att andas, men jag hoppas innerligt att jag skall slippa att bli sjuk igen.

  
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


− ett = 3