Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Provlagat

Idag har jag Provlagat efterrätten som vi skall ha på nyår, så ikväll blir det till att prova den efter julskinksmiddagen. Hoppas att den skall smaka så att vi kan köra på den. Temat är black and white. Vad det är får ni se först på nyår så att inga nyfikna ser det innan. 

Nu skall jag och min lilla loppa snart hoppa ner i ett varmt bubbelbad hemma hos Emils föräldrar. Det är precis vad jag behöver. Min kropp är inte i sitt bästa skick och lillasyster trycker på väldigt mycket. Hoppas bara på att det är tillfälligt, för än känner jag mig inte helt redo för bebis. 
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


+ 4 = tretton