Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Svullen

Hej på er! Härliga juldagar har passerat och fler skall det bli. Idag blir det först jullunch hemma hos min pappa och ikväll myskväll med fina vänner. Härligt! Bloggandet blir lite lidande såhär i jultider vilket ni säkert förstår. 

Igår fick jag en julklapp som var sådär. Vaknade och var extremt svullen och full av vätska. Mina händer, fötter och mitt ansikte. Känns som att gå på vattenballonger och händerna är som korvar. Verkligen inte skoj!

  
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


nio + 6 =