Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Våra juldagar 

Godmorgon världen! Vilka härliga dagar vi har haft. Lille julafton var det bubbelbad, nygriljerad skinka och uppesittarkväll hos svärisarna som gällde, julafton firades även den hemma hos Emils föräldrar tillsammans med syskon och mormor och morfar. Sillunch, familjemys, Kalle anka, jultomte som kom med fina paket, sovande barn och sällskapsspel. Precis så som julafton skall vara. Agnes fick massor av fina paket. Jag trodde att hon skulle vara lite rädd för tomten, men icke. Dock ville hon inte sitta i hans knä eller ge honom en kram, men hon hämtade sina paket och tackade fint. 

Igår åkte jag och Emil iväg en sväng till Elgiganten som hade börjat sin mellandagsrea. TV stod på inköpslistan då vår börjar sjunga på sista versen. Jag trodde att det skulle vara massor med folk, men icke! Vi fick hjälp direkt och hem fick en ny fin TV följa med. 
Vid lunch tog vi oss ner till pappa och Anna där det bjöds på jullunch och lek. Efteråt blev det lite vila innan vi gjorde oss redo för en kväll hos lina och Marcus. Det blev hämtpizza, på spåret och TP. Väldigt skönt att få en liten paus i julfirandet och bara få umgås med fina vänner. 

Idag är det annandag jul och vi inledde morgonen med omelettfrukost och färskpressad apelsinjuice och nu har jag och Agnes byggt en koja i vardagsrummet och Emil håller på att installera den nya TVn. I eftermiddag väntar julfirande hos mamma och jan tillsammans med hela stora familjen.
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


ett × = 5