Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Dagens lunch – vegetariska vårrullar

I förmiddags var jag och handlade och eftersom att vi inte hade någon lunch i åtanke gick jag där och funderade och kom fram till att det skulle vara kul att prova på att göra egna vårrullar. Eftersom att vi ändå skulle köpa filodeg till kvällens paj så passade det perfekt. 

Det blev en vegetarisk variant med filodeg, vitkål, morötter, rödlök, groddar, glasnudlar och chili. Väldigt gott tyckte hela familjen. Känns som att man kan experimentera med flera olika sorters fyllning och det kommer vi definitivt att göra. Visst tog det lite tid, men det var det väl värt!

  
  
  
  
 

 

2 reaktioner på ”Dagens lunch – vegetariska vårrullar
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


fyra × 2 =