Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Agnes min Agnes 

Vår lilla tjej börjar bli stor. Hon har en vilja av stål och ett humör som heter duga. MEN – hon är världens mest underbara tjej. Hon är inne i en period där hon bjuder på väldigt mycket kärlek. Främst är det kramar och pussar, men hon uttrycker även sin kärlek i ord vilket är underbart. Hon är väldigt duktig på att prata och dagligen förvånas jag över hennes ordförråd och hur hon använder sig av det. Det är häftig att kunna sitta och ha långa konversationer och höra denna lilla människas tankar. Hon är så klok och förnuftig. Hon har tusen frågor och talesättet ”frågar man inget, får man inget veta” stämmer verkligen in till hundra procent! 

Hon vill bestämma allt själv, men tyvärr är det inte riktigt så det fungerar. Dock är det vissa saker som vi inte riktigt kan styra över. Det senaste är att hon absolut inte skall sova på dagen och vi kan ju faktiskt inte tvinga henne. Vissa dagar går det hur bra som helst, men andra dagar blir hon som ett vandrande åskmoln redo att bryta ihop närsomhelst. Oftast är det på eftermiddagen som hon har svårt att hålla ihop, men förhoppningsvis är det en övergångsperiod. Fördelen med att hon slutat sova på dagen är att hon sover somnar som en stock på kvällen. 

Det stora samtalsämnet just nu är lillasyster och bebisar överlag. Säkerligen för att vi pratar mycket om det här hemma. Jag älskar att lyssna på hennes tankar. Hon är så förväntansfull och det skall bli så häftigt att få se henne bli storasyster. Självfallet kommer hon kanske inte tycka att det är lajbans alltid, men min förhoppning är att hon fortsatt skall vara en stolt storasyster. Jag vet iallafall att hon kommer att bli den bästa!

Agnes min Agnes, du är det bästa jag vet! 

  
 
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


− fyra = 4