Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Ledig med min loppa

Idag och imorgon är jag ledig med Agnes medan Emil jobbar. Ser fram emot mysiga dagar tillsammans. Idag startade vi morgonen klockan halv sju när loppi vaknade. Vi låg länge i sängen och mös och känslan av att få krama och pussa Agnes samtidigt som lillasyster vaknar i magen är obeskrivlig. Så häftigt!
Vid frukosten satt vi och pratade lite och jag frågade vad hon ville hitta på idag. Valet föll på att åka och bada. Egentligen är det inte riktigt vad min kropp orkar med, men samtidigt så vet jag att hon brukar lyssna på mig, så jag gav det en chans. Klockan nio var vi på plats i oxie och plaskade i lite mer än 1,5 timme. Det var både kul och mysigt. Agnes älskar vatten och det var så skönt för min kropp att ligga och flyta i det varma vattnet. Hon skötte sig exemplariskt vilket gör mig både glad och stolt. 

Nu är vi hemma igen, lite lunch ligger i magen och hör och häpna – hon har somnat. Det är första gången på över en vecka som hon sover middag. Dags för mig att checka ut. Natti! 

  
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


− fyra = 3