Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Mat och graviditet 

När jag var gravid med Agnes minns jag det som att jag var konstant hungrig och sugen på det mesta. All mat gick ner, även om jag såklart var sugen på vissa saker mer än andra. Denna graviditet är verkligen inte densamma. Att äta känns främst som ett måste. Jag är inte sugen på något och när jag väl är det så blir jag mätt på två minuter. Sen blir jag såklart hungrig en stund senare, så då blir det mellis. 

När jag väl är sugen på något så är det riktig husmanskost som gäller. Idag var en sådan dag, så det fick bli ugnspannkaka med rökt fläsk och lingon. Så gott! 

  
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


fem + = 11