Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Brhhh

Efter frukost mös vi runt i pyjamas ett bra tag. Till slut fick vi på oss kläder då vi bestämde oss för att gå till lekplatsen. Fy för hundan vad kallt det var. Ändå hade vi bylsat på oss ordentligt. Men den vinden gick inte att stoppa. Efter en stund frågade Agnes om vi kunde gå genom mormor och morfar. Hon menade såklart inom. Hon frågade så fint att jag inte kunde säga nej. En liten lekstund senare (som alltid blir längre än man tänkt) gick vi hemåt. Nu har vi bäddat ner oss i sängarna efter lite lunch och det är dags att stänga ögonen. Är imponerad att jag lyckats få henne att somna två dagar. Hon behöver det lika mycket som jag. Natti!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


+ 8 = tolv