Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Sovmorgon och lyxfrulle

Emil gick upp med Agnes vid sju och jag sov vidare en timme till. Väldigt skönt och välbehövligt. När jag kom upp var de i full gång med att laga frukost till oss och jag fick inte ens hjälpa till. Mamman här hemma skulle nämligen bli bjuden på årets sista frukost. Inte mig emot! Det bjöds på ägg-och baconmuffins, färskpressad apelsinjuice, vaniljkvarg och blåbär. Gottigt! 

Nu är julen utstädad och lunch à la rester ligger i magen. Planen är att alla skulle vila en stund inför kvällens bravader, men just nu har Agnes andra planer. För min del blir det iallafall till att checka ut en stund. 

   
 
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


två + = 3