Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

PROJEKT – Tvättstuga

Projekt tvättstuga närmar sig sitt slut och det är bara lite småsaker kvar. Emil har verkligen gjort ett hästjobb där inne med målning och uppsättning av skåp. När vi flyttade in var det bara ett skal, så det är verkligen stor skillnad att få lite mer förvaring och praktiska lösningar. Nu skall vi ”bara” sätta kakel vid vasken och jag tänkte sy ett tygstycke att hänga för under bänkskivan så att man kan ha lite dold förvaring där. Golvet kommer vi som sagt att spara till framtiden.

Jag har spenderat förmiddagen med att organisera och städa där inne så nu tänkte jag bjuda på lite bilder. Bortse från färgburkarna. Dessvärre måste de förvaras inomhus med tanke på att det är minusgrader ute och vår förråd inte är isolerat än.

Så här såg det ut när vi flyttade in:

248274-26

20140806_195912

Och såhär ser det ut idag:

   
   

  
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


4 × två =