Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Heldag

Det blev en heldag hemifrån idag. Vi inledde som sagt hemma hos Emils föräldrar där vi fixade med kökssoffan. Emil slipade och sedan hjälptes vi åt med att spackla och vi hann även med att grunda en del. Det återstår en hel del jobb, men det skall bli kul. Hoppas på att slutresultatet skall bli trots att den har väldigt många år på nacken. 

Vi avslutade dagen hos Lina och Marcus med thaimat från holmeja och lite häng innan det var dags att åka hem och natta en såååå trött Agnes. Hon somnade innan huvudet landade på kudden. Det gick så pass fort att jag var tvungen att ligga kvar och titta på henne och njuta av hennes tunga andetag och små snarkningar. Min fina Agnes. 

Nu blir det soffhäng resten av kvällen innan sängen väntar. Hoppas att ni haft en skön helg! 
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


fem − 2 =