Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Söndagshäng

Goddagens! Vi hade en lugn och skön kväll igår. När Emil och Agnes kom hem hade jag preppat för att göra hemmagjord pizza. Andra gången på kort tid, men vi hade lite blandat hemma i kylen som passade perfekt till lite pizza. Agnes somnade gott och sedan hängde vi i soffan framför en film och jag hade min målarbok i högsta hugg. Det är verkligen kul att sitta och måla.
Imorse kände vi att vi behövde ta tag i lite saker. Som att det inte är tillräckligt liksom, haha! Renovering av nästa gamla möbel står på schemat. Emils farmor och farfars kökssoffa skall få komma hem till oss. Så fin och jag hoppas att det kan bli bra. Tanken är att vi skall byta ut våra köksmöbler till större och därmed fler sittplatser. Så nu är vi hemma hos Emils föräldrar och fixar. Agnes åkte iväg på cykel tillsammans med farmor och Tage för att mata ankorna. 

Ikväll väntar spontanmiddag hos Lina och Marcus vilket känns som en perfekt avslutning på denna helg. 
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


fyra × 3 =